Ihmiset

OLEMME SITOUTUNEET AUTTAMAAN SINUA

Ensimmäiseltä ammatiltaan Mia on draama- ja teatteriopettaja ja toimii myös taiteen perusopetusta tarjoavan Helsingin teatterikoulun rehtorina. Mian musiikillista antia voi seurailla taiteilijanimen Maire Marenki takaa.

Mia Kavasto

ASIANAJAJA

Mia Kavasto on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2010 ja liittynyt Suomen asianajajaliittoon vuonna 2014. Valmistumisensa jälkeen Mia on työskennellyt lain parissa yksinomaan asianajoalalla, rikos- ja perheoikeudellisten toimeksiantojen parissa. Tällä hetkellä Mia ottaa vastaan pääasiassa rikosoikeudellisia toimeksiantoja.

Mia on omimmillaan oikeudenkäyntiavustajana ja sovittelijana. Mia on Suomen Asianajajaliiton jäsen ja asianajajasovittelija, joka on suorittanut asianajajaliiton sovittelukoulutukset. Mia on aktiivinen myös asiajajatutkinnon pienryhmäohjaajana ja asianajajien koulutuksen kehittäjänä ja toimii monipuolisesti ja laajasti opettajana, luennoitsijana ja kouluttajana oikeustieteen alalla. Mialla on myös opettajan pätevyys ja hän opiskelee työn ohessa myös kasvatustieteen maisterin tutkintoa.

toimisto@kavasto.fi 

p. 040 960 8308 (varaa aika puhelinneuvotteluun tekstarilla)


Johanna Eskelinen 

(BA, Law)

Johanna opiskelee LL.M-tutkintoa (oikeustieteen maisteri) Tukholman yliopistossa alanaan EU:n kilpailuoikeus. 

johanna@kavasto.fi

p. 040 960 8308